top of page

Quooker

We zijn verheugd om onze samenwerking met Quooker aan te kondigen, de pionier op het gebied van kokendwaterkranen. Samen zetten we ons in om jouw keuken te transformeren en te voorzien van het ultieme gemak. We streven naar het leveren van hoogwaardige keukenoplossingen die zowel stijlvol als functioneel zijn.

logo-quooker.480x0.png
Flex-zwart.jpg

Quooker: Revolutionaire Kokendwaterkranen

Quooker staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve kokendwaterkranen, waarmee je direct kokend water kunt tappen. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te wachten op water om te koken, thee te zetten of de afwas te doen. Het bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook energie, omdat je alleen de benodigde hoeveelheid water verwarmt.

Zelfs is het mogelijk om gekoeld water of bruisend water optie toe te voegen met de CUBE.

Flex-zwart.jpg
quooker-22fsrvs-fusion-square-rvs-combi-met-cube.jpg

Levering en Montage

Bij Sybolt keukenmontage begrijpen we dat de juiste installatie van essentieel belang is voor een soepele werking van jouw Quooker-kraan. Wij zorgen dat elke kraan die we leveren, vakkundig wordt gemonteerd.

Waarom Kiezen voor Sybolt keukenmontgae en Quooker?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de keukenbranche, weten we precies hoe we jouw keukenkraan kunnen transformeren met de nieuwste technologieën van Quooker.

  • Kwaliteit: Quooker staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en we zijn er trots op om deze kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten.

  • Service op Maat: Bij Sybolt keukenmontage geloven we in service op maat. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en leveren oplossingen die perfect aansluiten. Zoals levering of alleen montage en onderhoud is dus ook mogelijk.

Montage, service en onderhoud.

Wij monteren Quooker in nieuwe en bestaande keukens.

Dit kan als losse tap of gecombineerde kraan. Geen kraan gat of juiste gat diameter? Geen probleem we boren in elk materiaal! 

Ook kunnen wij u voorzien om een extra groep in de meterkast of een combi switch als er een vaatwasser aanwezig is.  Leidingwerk zoals water en afvoer kunnen wij ook aanpassen zodat u Quooker altijd werkt als wij vertrekken.

Tevens doen wij ook onderhoud. Spetter u kraan erg of weinig druk?

We vervangen bij onderhoud standaard de perlator,overdrukslang en Hitac filter.

Dit filter verwijdert allerlei verontreinigingen uit het leidingwater, zoals bacteriën, chloor, bestrijdingsmiddelen etc. Uiteraard komt dit de kwaliteit van het drinkwater zeer ten goede. Het Hitac filter dient om de 5 jaar vervangen te worden. Bij gebieden waar veel kalk in het water zit is het aan te raden dit filter eerder te vervangen.

flex-chroom-keuken.webp

Quooker

Voeg een vleugje luxe en gemak toe aan jouw keuken met de revolutionaire kokendwaterkranen van Quooker, geleverd en vakkundig gemonteerd door Sybolt keukenmontage. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw keukenervaring kunnen verbeteren!

bottom of page